logo w line@2x
ΔΕΣΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ! ΠΕΝΤΕ ΜΑΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ 2022! 2

Τα τελευταία δύο χρόνια, πολλοί από εμάς έχουμε εκτεθεί σε ατελείωτες διαδικτυακές συναντήσεις, εργασία από το σπίτι και εκδηλώσεις χωρίς θεατές ή εκδηλώσεις που απλώς ακυρώθηκαν λόγω της κρίσης του COVID-19. Είναι αυτονόητο ότι ανυπομονούμε πλέον για μια “κανονική χρονιά”. Μια χρονιά όπου μπορούμε όλοι να μοιραστούμε το πάθος μας και να βγούμε έξω για να ξαναζήσουμε, να μυρίσουμε, να ακούσουμε και να επευφημήσουμε τους αναβάτες σε μερικές μαγικές στιγμές καθαρού μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ακολουθούν οι πέντε κορυφαίες εκδηλώσεις του 2022 που δεν πρέπει να χάσετε.

Δράση στους δύο τροχούς κάτω από τον ισπανικό ήλιο: WSBK Aragon πρώτος γύρος, 8 – 10 Απριλίου

Ο πρώτος γύρος της σεζόν World Superbike 2022 ξεκινά στη βόρεια Ισπανία. Σε έναν πραγματικά υπερσύγχρονο χώρο, η πίστα αγώνων δρόμου MotorLand Aragon καλωσορίζει τους αναβάτες και τους θεατές του WSBK. Δύο ομάδες που υποστηρίζονται από τη Motul θα υπερασπιστούν τα ερυθρόλευκα χρώματα. Πρώτον, η ομάδα HRC θα έχει το 2022 μια σύνθεση με αποκλειστικά πρωτοεμφανιζόμενους, αφού οι Iker Lecuona και Xavi Vierge, από τα MotoGP™ και Moto2™ αντίστοιχα, θα αγωνιστούν πάνω στην CBR1000RR-R. Η ομάδα HRC θέλει να πάει ένα βήμα παραπάνω από το βάθρο που πέτυχε το 2021 και να πάρει την πρώτη της νίκη μετά την επιστροφή της ως πλήρως εργοστασιακή ομάδα. Η δεύτερη ομάδα που υποστηρίζεται από τη Motul, η MIE Racing Honda Team, συμμετέχει και πάλι. Μαζί με τον Αργεντινό Leandro “Tati” Mercado, μετά από μια πολλά υποσχόμενη πρώτη σεζόν, ο Team Principal Midori Moriwaki είναι επίσης περήφανος που καλωσορίζει τον Μαλαισιανό αναβάτη Hafizh Syahrin. Μετά από μια από τις πιο απαιτητικές σεζόν της τελευταίας δεκαετίας, ανυπομονούμε να δούμε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WSBK 2022 να απογειώνεται στην Αραγονία.

Το διαβόητο Isle of Man TT! 29 Μαΐου – 10 Ιουνίου

Το Isle of Man TT είναι το απόλυτο “πρέπει να δω” γεγονός για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε όλο τον κόσμο. Κάθε Μάιο και Ιούνιο το Isle of Man, ένα μικροσκοπικό νησί μεταξύ Αγγλίας και Ιρλανδίας, μετατρέπεται σε νιρβάνα μοτοσυκλετών καθώς οι μεγαλύτεροι “road racers” στον κόσμο συγκεντρώνονται για να δοκιμάσουν τον εαυτό τους ενάντια στο απίστευτο Mountain Course. Ένα θηρίο μήκους 37,73 μιλίων σε μια διαδρομή σκαλισμένη στους δημόσιους δρόμους του νησιού. Για περισσότερα από 100 χρόνια το “κάλεσμα του βουνού”, όπως οι Σειρήνες της Οδύσσειας, προσελκύει θαυμαστές και αναβάτες να ζήσουν τη μοναδική ατμόσφαιρα του Isle of Man TT Festival. Ένας από τους πιο εμβληματικούς δρομείς στο TT, ο John McGuiness, γίνεται επίσης 50 φέτος και το 2022 πρόκειται να κάνει την 100ή του εμφάνιση στο αρχικό grid του IOM TT. Ένας ακόμη λόγος για να συμμετάσχετε στην πιο απαιτητική διοργάνωση αγώνων δρόμου στον κόσμο.

Διαβάστε ακόμα...

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ

OK